İntern Oldum Ben 😃

Evet evet, şu yazıya başlamamdan 5 saat kadar önce İntern oldum ben. Sınavımın bitişinden yarım saat kadar sonra eve geldim, birkaç saattir de uyuyordum. 20 dakika kadar önce uyandım. Blogumun hayatımdaki en önemli fonksiyonlarından biri olacak olan anı fonksiyonu için bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Son birkaç gündür baya az uyudum, hatta onları uykudan saymıyorum bile. Çünkü stresli dönemlerimde uyuyamıyorum, uyuduğum zamansa çok verimsiz oluyor. Bu birkaç saatlik uyku sadece ayakta durmamı sağlayacak. İki gün sonra bayram ve ben birkaç saat sonra memleket yoluna düşeceğim. 
Şu anda kafam biraz flu. Düşüncelerimi odaklayamıyorum, ne yazdığımı da pek bilmiyorum. Şimdi gidiyorum ben. Yarın memlekette size bu yazının devamını yazacağım.
Doktor Bun, İntern oldu. 5 saat önce. (İleride intern olduğu güne lanet ettirecekler. 😄)
23.06.2017 / Cuma

İntern Oldum Ben 😃 - Doktor Bun
Yazının şimdiki kısmını yukarıdaki yazıdan tamı tamına 24 saat sonra yazmaya başlıyorum. Kafam hala flu çünkü 10 saat yol gittim. Ama uykusuz değilim şimdi, eve gelip 8 saat uyumuşum. Şimdi bundan bize ne diyebilirsiniz, demeyin. Uyumayı ya da rahat bir kafayla uyumayı özlemişim.
Şimdi kısaca yıl sonundan dünkü sınava kadar olan kısımdan bahsedeyim size. 9 Haziran günü aslında okulum bitmişti ama benim için bitmemişti. İkinci dönemin hemen başında aldığım Ortopedi stajından kalmıştım. Bu staj bizim fakültede Dahiliye ve Pediatri’den sonraki en zor sınavdır. Hatta 3 hafta olduğundan dolayı zorluk/süre oranlaması yaparsak onlardan bile daha zor olabilir. 
Önceki yazılarımdan birinde değindiği üzere, bu bütünleme stajyerlik dönemimin tek bütünlemesi. Hatta 2,5 yıldaki tek bütünlemem. 6.sınıf olmaya bir adım kalmış ve benim önümde koca bir dağ vardı. Haziran 10’u itibariyle başladım çalışmaya, 23’ü itibariyle sınavımı verdim.
Tabii sınavımı verdiğim dönemde ciğerimin yarısı Ortopedi koridorunda bıraktım. Yok yok, ciğerim duruyor yerinde ama mental olarak o kadar yıprandım ki 1 yaş yaşlandım diyebilirim. 
Neyse efendim, öyle veya böyle geç de olsa Doktor Bun 6. sınıfa geçti. O artık bir İNTERN DOKTOR. Şimdi gideyim blogumdaki 5.sınıf ile alakalı yerleri ya 6.sınıf ya da İntern diye değiştireyim. 😄 Görüşmek üzere. 
Sağlıkla dolu günler dilerim. 
Doktor Bun | 24.06.2017 – Cumartesi

Doktor Bun’u sosyal medyada da takip edin ; 

One Comment

  1. Adsız Yorum Ekle

    Hayırlı olsun Doktor Bun 🙂 Senenin başında yazdığınız beşinci sınıfa başlıyorum yazılarınızı net şekilde hatırlıyorum. Demek ki zaman hızlı geçiyor ben de diğer okuyucularınız da sizin okul maceranıza yazılarınız sayesinde ortak oluyoruz.
    Yazınızda değinmemişsiniz ama bir yıl kadar sonra Doktor oldum ben diye bir yazı yazacaksınız. Umarım blogunuzu aynı şekilde aktif tutarak bizi de heyacanınıza ortak edersiniz. Başarılarınızın devamını dilerim 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir